Flowlutions

Flowlutions staat voor full-service Internet project management. Flowlutions onderscheidt zich door haar focus op praktische oplossingen voor uw bedrijf, gecombineerd met een persoonlijke en betrokken aanpak.

Flowlutions pakt uw project op, begeleidt en realiseert. U houdt de regie, maakt kostbare tijd vrij en bereikt uw doel(en)

Search

Looking for something ?

Diensten

Flowlutions staat voor full-service Internet project management. Ik onderscheid me graag door een focus op praktische oplossingen voor uw bedrijf, gecombineerd met een persoonlijke en betrokken aanpak. Ik werk graag voor ondernemers en mensen met visie.
 

De geboden dienstverlening is op te splitsen in twee hoofdlijnen:
Het opzetten en uitwerken van uw project, resulterend in een briefing en een plan van aanpak.
Het in eigen beheer zelfstandig uitwerken van het project, of het project coordineren en ondersteunen in samenwerking met externe technische partners.

 

Ik werk regelmatig als project coördinator, maar schuif ook graag aan als onderdeel van een team of netwerk.
 

Praktisch biedt Flowlutions de volgende oplossingen:
- Project management: ondersteuning, coördinatie en aansturing van uw technische partners
- Sparringspartner om te komen tot een juiste formulering van uw ICT/internet gerelateerde idee/concept
- Werving & selectie van technische partijen om uw project te realiseren
- Algemeen ICT advies waaronder automatiserings vraagstukken, aankoop begeleiding van hard- en software en implementatie trajecten
- Zoekmachine optimalisatie en advies en Online marketing middels Google Adwords en Marktplaats Admarkt Implementatie, analyse en verbetering van uw bezoekers en conversie statistieken
- Webdevelopment, design, ontwikkeling en optimalisering van uw (nieuwe) website op basis van het open source content management systeem Drupal Concept & content creatie en onderhoud
- Website-, e-mail hosting, domeinregistratie en beheer
- Nieuwsbrief service, zelf uw e-mail nieuwsbrieven samenstellen en beheren

 

Is uw oplossing niet zo makkelijk te definiëren?
 

Ik denk graag met u mee aan het duidelijk vaststellen en omschrijven van uw project met als doel een praktische oplossing.
Neem gerust contact op!