Flowlutions

Flowlutions staat voor full-service Internet project management. Flowlutions onderscheidt zich door haar focus op praktische oplossingen voor uw bedrijf, gecombineerd met een persoonlijke en betrokken aanpak.

Flowlutions pakt uw project op, begeleidt en realiseert. U houdt de regie, maakt kostbare tijd vrij en bereikt uw doel(en)

Search

Looking for something ?

Bartels Engineering

Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra Voor Bartels Ingenieurs zijn meerdere website gerealiseerd onder andere een geheel nieuwe 4-talige corparate website, een intranet voor circa 250 gebruikers alsmede kleinere projecten als een recruitment website, een congres site en een niche website. Alle projecten zijn in eigen beheer uitgevoerd en uitgewerkt. Daarnaast is een advies traject ingezet voor zoekmachine optimalisatie en bezoekers analyse. Resultaat online bartels-global.com hardefeiten.nl bartelsrecruitment.nl cbakkala.com

 

Over; Bartels Ingenieurs voor Bouw & Infra is een internationale onderneming met vestigingen in Nederland, Bulgarije, Duitsland, Ghana, Ierland, Polen en Turkije. Bartels is constructief en adviserend partner op gebied van onder meer constructies, bouwtechniek, civiele techniek, brandveiligheid en geotechniek.