Flowlutions

Flowlutions staat voor full-service Internet project management. Flowlutions onderscheidt zich door haar focus op praktische oplossingen voor uw bedrijf, gecombineerd met een persoonlijke en betrokken aanpak.

Flowlutions pakt uw project op, begeleidt en realiseert. U houdt de regie, maakt kostbare tijd vrij en bereikt uw doel(en)

Search

Looking for something ?

Thomas Cook

Totaal project management van het realiseren van twee service sites voor twee reis merken, Vrij Uit en Neckerman, van Thomas Cook. In samenwerking met de afdeling Marketing het project opgezet, uitgewerkt en gerealiseerd. Van project opzet tot training van de eind gebruiker het hele project begeleid. Resultaat online; http://www.neckermann-vakantieservice.nl/ en http://www.vrijuit-info.nl/

 

Over; Thomas Cook Nederland is één van de grootste reisorganisaties in Nederland. Tot de organisatie behoren de touroperators Neckermann en Vrij Uit en het retailmerk Thomas Cook. Jaarlijks verzorgt Thomas Cook Nederland voor ruim 1,3 miljoen Nederlanders de vakantie. In totaal werken er zo'n 1.000 medewerkers bij Thomas Cook Nederland, waarvan zo'n 500 medewerkers werkzaam zijn op de 170 Travel Shops verspreid over heel Nederland.